Lajme

Lungomare të Vlorës u prezantua ekspozita me titull “Vlora në dokumentet e AQSh”

Gjatë ditës, në Lungomare të Vlorës u prezantua edhe ekspozita me titull “Vlora në dokumentet e AQSh”. Ekspozita ngjalli kurreshtjen e kalimtarëve të cilët ndalonin për të parë dokumentet dhe fotografitë historike të qytetit të Vlorës të periudhës deri në fund të Luftës së II Botërore

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: