Lajme

Lushnjë, Ka ndodhur, detaje

Grabiti çiftin që bënte d ashuri në makin Policia e Lushnjes ka ndaluar ne kohe rekord nje 27 vjecar nga Dushku i Lushnjës. Fabjol Dedej është d enoncuar nga një cift te rinjsh me pretendimin se i kishte k ercenuar me t hike dhe i kishte g rabitur nje cante. Ngjarja ka ndodhur paraditen e sotme dhe sipas informacioneve 27 vjecari kishte shkuar ne tokat e tij dhe atje ka parë brenda një automjeti një cift . Pasi i është afruar palët kanë d ebatuar mes njeri tjetrit dhe Dedej nën kërcënimin e t hikës i ka kërkuar të largohen urgjentisht dhe u ka marrë sendet personale të ciftit. Këta të fundit pas ngjarjes kanë njoftuar policinë e cila identifikojë dhe ndalojë të dyshuarin pranë tokave të tij. Më pas ata kërkuan 27- vjecarit të tregoj sendet e g rabitura dhe ku ka hedhur t hikën. momenti i ndalimit dhe sekuencat nga ngjarja janë filmuar nga grupi i gazetarëve të Lushnjës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close