fbpx
Lajme

Lushnjë, Shoqërohet 35 vjeçari,detaje

Eshte a rrestuar në Lushnjë një 35 vjeçar pasi dyshohet të ketë kryer mar rëdhënie s ek suale me d hunë me një shtetase 26 vjeçare. Ai është banor në Savër dhe polcia thotë se “Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnje për veprën p enale “Marrëdhënie s ek suale me d hunë me të rritura”.

Ja njoftimi: Lushnjë Specialistët për Hetimin e K rimeve në Komisariatin e P olicisë Lushnjë, ndaluan shtetasin V. F., 35 vjeç, banues në Savër, Lushnjë, pasi d yshohet se ka kryer m ar rëdhënie s ek suale me d hunë me një shtetase 26 vjeçare. Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnje për v eprën p enale “M arrëdhënie s eks uale me d hunë me të rritura”.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button