Lajme

Mahniten australianët, meteori digjet në qiellin e Melburnit

Banorët e Melburnit në Australi kanë pasur rastin të ndjekin pamjen që i ka dhuruar djegia e një meteori në qiell natën e kaluar. Pamja e rrallë ndezi një valë entuziazmi në internet me përdoruesit nga e gjithë Melbourne duke shpërndarë video dhe përvojat e tyre në një sërë platformash. Meteori u vu re gjatë orën 22:40. Meteorët ndryshojnë nga meteoritët pasi ato digjen plotësisht për shkak të fërkimit me ajrin para se të arrijnë në Tokë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close