Lajme

Makina e mori para dhe humbi një këmbë

Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Niku tregoi historinë e trishtë të jetës së tij.Kohë më parë ai u përfshi në një ngjarje të rëndë rrugore dhe si pasojë ka humbur njërën këmbë, në vend të së cilës sot ka një protezë. Historia e tij i preku të gjithë në studio, madje një ndër konkurrentët vendosi të bëjë për të një gjest të madh. Hyseni i dhuroi një makinë për t’i lehtësuar transportin.

“Me aq sa kam mundësitë e mia personale dua ta ndihmoj. Shpesh kur mbaron emisioni e marr dhe e shoqëroj për shtëpi se Niku nuk ka makinë dhe kisha dëshirë shumë të madhe që Nikut nga dita e sotme t’i bëj dhuratë një nga makinat e mia që ta këtë për produksionin dhe për punët e tij personale. Zoti e ka parë që Niku është një njeri kaq zemërmirë, kaq zemërbardhë dhe mendoj është arsyeja kryesore pse ai ka shpëtuar në atë aksident”, tha ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: