KurioziteteLajme

Makinat i kalonin me shpejtësi para shtëpisë, 44-vjeçari ndërton kafazin e zogjve që ngjan si radar

Pronari i një shtëpie private në Angli ka ndërtuar në cepin e oborrit një kafaz zogjsh i cili të jep përshtypjen e një radari që mat shpejtësinë. Ai e ka bërë këtë që shoferët të cilët nuk janë të kujdesshëm në timon të ulin shpejtësinë. Gjithashtu, 44-vjeçari tha se kjo shërbente edhe për shpendët, të cilët deri më tani gjenin strehim në çatinë e tij.

Pronari krijoi kamerën e rreme me dru dhe e leu atë gri dhe të verdhë për t’u dukur si një radar që është i montuar. Ky veprim nuk është mbështetur nga policia, por as nuk janë marrë masa për ta hequr. Të tjerë kanë qenë në telashe me ligjin nëse krijojnë tabela false të kamerave të shpejtësisë, të cilat janë të paligjshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: