Lajme

‘Maldivet e Europës’/ Ksamili shfaqet në mes të Times Square, New York

Shqipëria po tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj dhe mediave që i kushtojnë artikujt për bukuritë natyrore dhe turizmin në vendin tonë.

Shqipëria po tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj dhe mediave që i kushtojnë artikujt për bukuritë natyrore dhe turizmin në vendin tonë.

Ksamili është një ndër destinaionet më të komentuara, e madje nga mediat e huaja ka filluar të quhet shpesh edhe si ‘Maldivet e Europës’.

Sëfundmi, në Times Square, New York është shfaqur një video e shkurtër reklamuese për Ksamilin, duke i ftuar të gjithë që të vizitojnë këtë mrekulli të bregdetit shqiptar. Ka qenë kryeministri Edi Rama që ka ndarë këtë video

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close