Lajme

Mall brenda mikrovalës, ndalohet 37-vjeçari shqiptar

Ishin duke lëvizur me makinën e tyre ndërsa në xhep kishin l ëndë n arkotike të llojit k ok ainë. Kur karabinierët i ndaluan ata reaguan. Për këtë arsye forcat e rendit vendosën ti kontrollonin. Në xhepin e njërit prej tyre u gjet një g ram k oka inë, ndërsa 15 të tjerë ishin fshehur brenda dhomës së dorezave të makinës, shkruajnë mediat italiane, raporton Ora News.

Në shtëpinë e 37-vjeçarit, karabinierët gjetën edhe gjysmë k ilogram k okai në brenda furrës me mikrovalë. Ndërsa në një sirtar kuzhine kishte edhe 10 mijë euro cash. Ai u arrestua dhe u dërgua në b urgun e Burlas.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: