Lajme

Maqedoni e Veriut: Nxënësit e shkollave të mesme protesta kundër mësimit online

Nxënësit e shkollave të mesme në Maqedoninë e Veeiurt, të premten e ardhshme do të protestojnë si pasojë e revoltës ndaj vendimit të Qeverisë për mësim online.

Vendimi i tyre është marrë pasi kanë konstatuar edhe një herë nevojën për mësim të kombinuar, një ditë në shkollë dhe një ditë në internet. Ekspertët e arsimit në vend besojnë se qeveria po gabon në faktin që po pamundëson kontaktin e nxënësve me shkollat dhe mësimdhënësit.

Por, deri më tani nga ekzekutivi nuk ka sinjale për ndonjë ndryshim eventual të vendimit paraprak për mësim nga distanca për të gjitha shkollat, në përjashtim të paraleleve nga klasa e parë deri në të tretën dhe të shkollave me më pak nxënës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close