fbpx
Lajme

Marina spanjolle ndjek për 5 orë skafin në Mesdhe

Ditën e sotme, policia spanjolle ka publikuar pamjet e një ndjekje si nëpër filma në detin Mesdhe, që përfundoi me ar restimin e një grupi që tra fikonte një sasi të madhe l ënde n arko tike. Ndjekja e skafit të shpejtë të tr afikantëve zgjati për më shumë se 5 orë dhe në fund policia arriti ta ndalojë atë dhe 2 tonët e l ëndës n arko tike brenda saj.Forcat e marinës u ndihmuan në këtë operacion dhe nga ajri, pasi gomonia e tr afikantëve ishte shumë e shpejtë me një motor me 300 kuaj fuqi. 5 tra fikantë u ar restuan, të cilët e kishin ngarkuar ha sha shin në Marok dhe po e t ransportonin drejt Valencias.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button