Lajme

Marsida paralajmëron gja.kderdhje, fjalë sho.kuese taksa flet për burri që është në bur.g

Ngjarja e Kavajës dhe Marsida Qatja vijojnë të jenë në qendër të vëmendjes në vend. Hetimet janë tashmë në fazën intensive dhe në të nuk përfshihet vetëm vr.asja e Dritan Haxhollit, por edhe dro.ga që u gjet në shtëpinë e saj.

Por vetë Marsida në një intervistë të gjatë për emisionin “Open” në Top Channel e përjashton veten nga çdo k.rim. Madje, ajo e cilëson veten një vi.ktimë në të gjithë këtë histori.

Ndërkohë flet edhe për bashkëshortin e saj dhe telefonatën që ka pasur, teksa ai ndodhet në bu.rg. “Ia kam shpjeguar, por ai do të dijë gjithçka dhe pavarësisht besimit që ka tek unë, do të zbardhë gjithçka kur të dalë nga burgu në Gjemani” – thotë Marsida Qatja, e cila e cilëson shumë serioz bashkëshortin dhe se nuk lë gjë pa zgjidhur

“Kjo gjë nuk mbetet me kaq” – tha Marsida, duke iu referuar asaj çfarë i ka thënë bashkëshorti, por do të vijojë me të gjithë personat, duke nënkuptuar një gja.kderdhje të mundshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close