Lajme

Mashtronte persona duke i thënë se do i dërgonte në Kanada, kapet Luli Makashi

Luli Makashi, gruaja që mashtronte njerëzit duke i premtuar viza për në Kanada dhe SHBA, është kapur. Nëpërmjet agjencisë “Ande Lm”, kjo shtetase mashtronte persona se do i dërgonte në Kanada duke i marrë deri në 10 000 dollarë.

Sipas gjykatës, e pandehura ka mashtruar të paktën 225 persona. Ndonëse depozituan dollarët në llogaritë e shoqërisë “Ande LM” shpk, të administruar nga Luli Makashi, aplikantët nuk morën as vizë, as paratë mbrapsht.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: