Lajme

Maturantët Vlorës protestë për të kundërshtuar testin e matematikës

Maturantët Vlorës protestë për të kundërshtuar testin e matematikës. Sipas tyre ishte i një niveli olimpiade. Vazhdimisht janë kopjuar teza nga shtete të tjera dhe kanë qënë të paaftë të hartojnë një tezë me shkallë të ndryshme vështirësie. Maturantët kanë deklaruar se nëse vendoset për bojkot nuk do të marrin pjesë në provimin që zhvillohet të Martën.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close