Lajme

Mbërrijnë në portin e Vlorës 3 veliera, të cilët kanë sjell disa dhurata për qëndrën e “Fëmijëve Jetim”

Kanë mbërritur në portin e Vlorës 3 veliera sot rreth orës 18:00 të cilat janë nisur nga porti i Brindisit me Misionin Humanitar “TERABITHIA ALBANIA 2021” të cilët kanë sjell disa dhurata për qëndrën e “Fëmijëve Jetim” në qytetin e Vlorës.

Autoritetet portuale, Kapiteneria e Portit Vlorë, Porti Detar Sh.a Vlorë, DRKM Vlorë në bashkepunim me Guardia di Financa, Konsullatën Italiane në Vlorë zgjidhën gjithë problematikat e ndryshme dhe krijimin e lehtësirave në lidhje me këtë aktivitet që nga procedurat, vendbazimet etj. Ky aktivitet do të zhvillohet nga data 17 deri në datën 21.10.2021 në qytetin e Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: