fbpx
Lajme

Mbërrijnë pasaportat dhe kartat e identitetit pranë Ambasadës në Athinë/ Vijon shpërndarja

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi njofton se kanë mbërritur në Zyrën e Shpërndarjes pranë Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Athinë pasaportat dhe kartat e identitetit për aplikimet e kryera deri në datën 4 shtator 2020.

“Shpërndarja e dokumenteve biometrikë do të vijojë me të dy mënyrat: Nëpërmjet tërheqjes në sportel nga vetë qytetari ose nga persona të tretë të pajisur me autorizim (deklaratë me përgjegjësi nga K.E.P), nga dita e hënë deri në të premte, ora 08:00-16:30.Nëpërmjet shërbimit postar: Bazuar në e-mailet e grumbulluara deri në datën 20 shtator 2020 në postën tonë elektronike consulate.athens@mfa.gov.al Bazuar në deklaratat e plotësuara me adresat e sakta pas aplikimit në Zyrën Konsullore,  praktikë e futur në zbatim nga data 21 shtator 2020”, shprehet ambasada.

Po ashtu, ambasada njofton se ka filluar shërbimi postar edhe për shpërndarjen e Kartave të Identitetit.

“Kjo do ju kursejë tashmë distancat dhe kostot që rrjedhin nga paraqitja e detyruar fizike në sportelin e Ambasadës. Aktivizimin e kartës suaj ID mund t’a kryeni në çdo zyrë aplikimi për pasaporta të vendit tuaj të banimit në Shqipëri, kur të gjendeni atje”, shprehet ambasada.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button