Lajme

Mbërrin kroçera e parë me turistë të huaj në Sarandë (FOTO)

Mbërrin kroçera e parë me turistë për këtë vit në qytetin e Sarandës. Kroçera “Arethusa”, me flamur maltez solli 49 turistë ditor amerikan dhe ngriti siparin e një sezoni turistik që mesa duket po nis me këmbë të mbarë.

Operatorët turistikë thonë se ky vit ka pritshmëri të larta për përsa  i përket ardhjes së turistëve të huaj me anije, kroçere dhe jahte. Gjatë vitit të kaluar përmes Portit të Sarandës kaluan 336154 pasagjer mes të cilëve 161862 turist të huaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close