Lajme

Mbërriti në kishen e Sarandes një pjesë trupi e shenjëtorit Shën Harallambi

Dy ditë të shenjëta për Kishen Shën Harallambi. Kisha e Sarandës mirpriti sot ora 17:00 dhe të premten ora 07:00 dhe 18:30 besimtarët për të pritur pjesë të Lipsanit(trupit të shenjëtorit Shën Harallambi). Klerik të lartë fetar dhe At Kozma do të drejtojnë kremtimin e Shën Harallambit një nga ngjariet më të rëndësishme të kishës së qytetit jugor

Mbërriti në kishen e Sarandes një pjesë trupi e shenjëtorit Shën Harallambi. Besimtarët filluan lutjet në prezencë të meshës së shenjtë nga klerik fetar dhe At Kozma.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close