Lajme

Mbërriti në portin e Vlorës anija kroçere ”LA BELLA DEL ADRIATIQUE” me 146 turist

Sot në orën 07:15 mbërriti në portin e Vlorës anija kroçere LA BELLA DEL ADRIATIQUE me 146 turist nga vendet e ndryshme si France 119,Canada 2, Switzerland 6, Belgium 16, Great Britain 2, Marocco 1. Kroçera vjen nga porti i Sarandës do të qëndrojë 1 ditë në portin e Vlorës ku do të zhvillojë turet e ndryshme dhe me pas do të shkojë në portin e Durrësit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close