Lajme

Mblidhet Aleanca për Mbrojtjen e Gjirit të Vlorës e riorganizuar për të kryer misionin e papërfunduar të largimit të industrisë së naftës nga Gjiri iVlorës

Më 3 Gusht 2022 u mblodh Aleanca për Mbrojtjen e Gjirit të Vlorës e riorganizuar për të kryer misionin e papërfunduar të largimit të industrisë së naftës nga Gjiri iVlorës.

Aleanca i vuri detyrë vehtes të organizoj qytetarët e Vlorës dhe gjithë Shqipërisë si detyrë të parë të kërkojnë zmbrapsjen e TECit lundrues me naftë, që pritet të vij në Gji të Vlorës brenda datës 15 Gusht.

Të hënën në orën 19:00 fillon seria e aktiviteteve me një informim të gjërë pë publikut me slogane gjigande anti TEC të cfaqura nëpërmjet “arenës” detare nga Rradhima tek plazhi ku prashikohet të instalohet TECi lundrues.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close