Lajme

Mblidhet në Vlorë task forca e turizmit në prag të sezonit turistik 2021

Mblidhet në Vlorë task forca e turizmit në prag të sezonit turistik 2021, me pjesëmarrjen e të gjitha institucioneve të cilat kanë rolë kryesor në angazhimin në sezonin turistik.

Mbledhja e task forcës u drejtua nga prefekti i qarkut të Vlorës, Flamur Mamaj i cili për përfaqësuesit e institucioneve ndau dy detyrat kryesore për ta, porosi nga kryeministri Rama si dhe ministritë e linjës.

Detyra të cilat kanë të bëjnë me stacionet e plazheve dhe pastërtinë e tyre.  Në fjalën e tij prefekti Mamaj ju la gjithashtu detyrë institucioneve që duke filluar nga java e ardhshme cdo institucion i angazhuar në sektorin turistik duhet të bëj një raport në prefekturë të detyrave që institucioni ka plotësuar në përmirësim të kushteve të sezonit turistik.

Task forca e turizmit hap kështu siparin e sezonit turistik në Vlorë si një mbledhje e cila përcakton masat që duhen marrë për përmirësimin e kushteve dhe ofrimin e shërbimeve cilësore në këtë sektor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: