Lajme

Mbyllen në qeli 5 personat në Mirditë

Gjykata e Apelit në Shkodër ka lënë në fuqi masën e sigurisë “Arrest në b urg”, për 5 personat e vënë nën a kuzë për p ërd hunimin e një 15-vjeçare në Tarazh të Mirditës, rast i cili u zbulua në muajin maj të këtij viti. Artan Kaçorri, Albert Molla, Ermal Tarazhi, Nikë Lleshi dhe 17-vjeçari me iniciale A.Gj, kishin kërkuar në apel ndryshimin e masës së sigurisë të vendosur nga Gjykata e Lezhës me datë 20 maj, por pas shqyrtimit të dosjes h etimore, trupa g jykuese e refuzoi diçka të tillë.

Sipas burimeve, prokuroria është në pritje të përgjigjes së ekspertizës mjekësore, e cila do të vërtetojë nëse 5 personat kanë a buzuar apo jo s eksu alisht me të m iturën, ndërsa të a rrestuarit e kanë mohuar diçka të tillë. Artan Kaçorri, Albert Molla, Ermal Tarazhi, Nikë Lleshi dhe shtetasi me iniciale A.Gj u ar restuan nga policia, pas d enoncimit të 15-vjeçares, e cila pretendon se përmes shantazhit është p ërd hunuar nga 5 personat.

Referuar dëshmisë së vajzës, rezulton se personi i parë që ka a buzuar me të m iturën është 32-vjeçari Artan Kaçorri.

Ky i fundit kishte patur lidhje me 15-vjeçaren dhe në muajin mars madje i kishte blere dhe një telefon për të komunikuar me të. Kaçorri kishte arritur që të mashtronte të m iturën e ta merrte në makinë e më pas ka a buzuar s eksualisht me të, duke i bërë dhe video e foto I ntime të cilat janë shpërndare dhe tek 4 personat e tjerë, të afërm me njëri tjetrin.

Përmes videove dhe fotove, 5 personat kanë arritur ta shantazhojnë të m iturën dhe ta detyrojnë që të kryej marrëdhënie s eksuale me ta në mënyre të përsëritur.

Pas disa kohësh shqetësimin e vajzës kishin arritur ta kuptonin edhe familjarët e saj, ndërsa përballë k ërcënimeve të vazhdueshme edhe e m itura më në fund vendosi të rrëfejë atë se çfarë i kishte ndodhur. Si prove ajo ka paraqitur telefonin e mesazhet dhe videot e fotove s hantazhuese, që i kishin dërguar 5 personat, ndërsa ndaj tyre është ngritur a kuza “Marrëdhënie s eksuale ose h omoseksuale me d hunë me të m itur të moshës 14-18 vjeç”.

Kjo ngjarje t ronditi mbarë opinionin publik dhe u shoqërua me protesta në disa qytete të vendit, ku aktivist dhe qytetar kërkonin parandalimin e ngjarjeve të tilla si dhe ndëshkimin e autoreve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close