fbpx
Lajme

Mbyllet tregu i Orizit në qytetin e Vlorës (Video)

Mbyllet përfundimisht tregu i Orizit në qytetin e Vlorës. Afro 8 ditë nga mbyllja e tij për herë të parë dhe pas shumë protestash tregu orizit në Vlorë i mbyllur përfundimisht. Tregëtarve edhe këtë të shtunë nuk u është dhëne asnjë zgjidhje. Që prej orës 9 të mëngjesit tregëtarët kanë dal në protestë për të dytën herë rradhazi përpara bashkisë së Vlorës pasi herën e parë smorën asnjë zgjidhje, duke kërkuar që tregu të hapet, në mënyrë që të shesin atë pak mall që ju ka mbetur stok. Tregëtarët kanë kërkuar që të zhvendosen edhe diku tjetër në rast së nuk gjendet një zgjidhje për problemin e tyre.

Pas 60 minutash protestë tregëtarve ju është sosur durimi, duke u munduar të futen në bashkinë e Vlorës duke kërkuar që të takojnë kryetarin e bashkosë së Vlorës për të gjetur një zgjidhje. Pas shumë minutash tensione një delegacion prej 4 personash u futën në bashkinë e Vlores, duke u pritur nga Nënkryetari Bashkisë dhe jo nga kryetari i saj aktual. Pas një takimi prej 40 minutash ata dolën sërisht të zhgënjyer, me një zgjidhje përfundimtare atë të mbylljes përfundimtare të tregut. Sic kanë pohuar edhe vetë përfaqesuesit atyre ju është thënë se ende nuk kanë një zgjidhje për rikonstruksionin e tregut, madje skanë asnjë planë as për zhvendosjen e tyre.

107 tregëtarët e tregut të Orizit janë lënë në qiell të hapur nga bashkia e Vlorës. Tregu i Orizit në këtë mënyrë është mbyllur përfundimisht duke mos u ofruar atyre asnjë zgjidhje.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button