Lajme

“Më doli ujku përpara, u shtanga”, elektriçisti tregon se si e perballoi (Video)

Pyetur nga moderatorja, 55 vjeçari pohoi se ecën rreth një orë e gjysmë në këmbë në kushte shumë të vështira atmosferike. Xhemili tha se ai dhe bashkëshortja janë mësuar me rre zikun e kësaj pune. Thënë këtë, ai kujtoi një nga momentet më të fri kshme gjatë gjithë këtyre viteve në krye të detyrës.

Ditën e djeshme në emisionin “Ftesë në 5” ishte pjesë Xhemil Mezini, elektriçisti nga Kukësi video e së cilit u bë virale këto ditë. Xhemili shihet teksa çan një metër borë në këmbë për të rregulluar defektin te shtylla e korrentit.

I pyetur nga moderatorja, 55 vjeçari pohoi se ecën rreth një orë e gjysmë në këmbë në kushte shumë të vështira atmosferike. Xhemili tha se ai dhe bashkëshortja janë mësuar me rrez ikun e kësaj pune. Thënë këtë, ai kujtoi një nga momentet më të fri kshme gjatë gjithë këtyre viteve në krye të detyrës.

“Një kafshë vinte rrugës, kishte qenë ujk. U tme rrova, m’u çu leshi i kokës përpjetë. Pas kodrës ishte një shtyllë. Vesha kambalecin shpejt e shpejt dhe u ngjita në shtyllë. U ula një metër poshtë tensionit qe të mos më kapte tensioni dhe prita derisa të kalonte ujku”, tregoi ndër të tjera ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close