Lajme

Me flamuj, shqiptarët në Londër mbështesin protestën e studentëve

Studentët shqiptarë në mbarë botën kanë treguar solidaritet me moshatarët e tyre në Shqipëri që po vijojnë protestën para kryeministrisë.

Me flamuj të Shqipërisë në duar dhe qeleshe në kokë, vajza e djem të rinj synojnë të motivojnë protestuesit.

Ata mbajnë në duar pankarta ku shkruajnë: “Arsim falas”, “Prishtina, Shkupi, Tirana”, “Kam një dëshirë, qëndro, hey vëlla tash, ndëgjo, qëndro”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close