Lajme

Me maska e kapuçë, këta janë autorët serb që sulmuan automjetin e ekipit të Top Channel në veri të Kosovës

Janë zbuluar autorët serb të sulmit të kryer ndaj automjetit të ekipit të Top Channel në veri të Kosovës.

Fotografi Jeton Sopa, ka siguruar pamje nga momenti i sulmit, ku dy persona me kapuçë dhe maskë, shkruajnë me bojë simbole serbe në makinën me logo të Top Channel. Njëri nga autorët më pas i heq targën automjetit duke e hedhur në tokë, dhe largohet me shpejtësi.

Ndërkohë që protestuesit sulmonin makinën e Top Channel, dëshmitare ka qenë edhe një gazetare, e cila nuk ka reaguar në lidhje me ngjarjen por ka vijuar qetësisht telefonatën ndërkohë që sulmohej makina e Top Channel.

Ekipi i Top Channel ka bërë denoncim zyrtar në Policinë e Kosovës në lidhje me rastin.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close