Lajme

Me melodinë e tingujve të violinës nën ritmet e muzikës çame nisi “Kostumet dhe Tradita” Teuta Ramaj si kandidate për deputete e PS

Mbrëmja e djeshme ishte e veçantë në Vlorë  në një takim me komunitetin çam ku u prezantua vajza e tyre Teuta Ramaj si kandidate për deputete e Partisë Socialiste. Krenari që Partia Socialiste ka një kandidaturë të tillë  besimplotë se me votat e këtij komuniteti në 25 Prill, Teuta do të marrë mandatin e deputetes

Me melodinë e tingujve të violinës nën ritmet e muzikës çame nisi “Kostumet dhe Tradita”. Patriotët e vegjël me xhamadanë dhe xhubleta në supe, hodhën krenar vallen e bukur pogonishte.

“Sfidat tona, kanë sa natyrë patriotike aq edhe natyrë qytetare. Unë mendoj se këto janë dy aspekte që lidhen ngushtë me çështjen tonë sepse, nëse shtëpia jonë Çamëria është atje matanë kufirit, familja jonë, familja çame jeton këtu dhe ne duhet të përmbushim detyrën tonë qytetare ndaj saj.

Prandaj në çdo rast na duhet vëmendje politike dhe institucionale. Kjo vëmendje arrihet me përfaqësimin tonë në Parlament, së pari si çam dhe së dyti si vlonjat”, u shpreh Teuta në fjalën e saj. Teuta Ramaj .VOTO 12 PS. Vlora nuk ndalet . Shqipëria e ardhmja jonë. Voto nr 9 Teuta Ramaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: