Lajme

Me shpejtësi deri në 183 km/h, policia kontrolle në Tiranë, arrestohen 5 shoferë dhe gjobiten 23 të tjerë

Policia rrugore ka vijuar kontrollet gjatë natës në aksin Sauk-Teg dhe në të gjitha rrugët e Tiranës. Si rezultat i kontrolleve prej orës 20:00 të mbrëmjes së djeshme e deri në orën 00:30 të mëngjesit të sotëm janë evidentuar 23 drejtues mjetesh që qarkullonin me shpejtësi nga 141km/h deri në 183 km/h, të cilëve iu pezullua leja e drejtimit nga 4 muaj deri në 18 muaj dhe u ndëshkuan me masë administrative nga 10.000 deri në 25.000 lekë të rinj secilit.

Gjithashtu janë ndëshkuar 4 drejtues automjetesh me nga 40.000 mijë lekë të rinj për gara shpejtësie. Saka 2 shoferë janë arrestuar për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 3 të tjerë për drejtim mjeti pa leje.

Njoftimi i plotë:  Tiranë/Në Sauk-Teg në të dyja kahet e lëvizjes. Policia Rrugore e Tiranës, kontrolle me radar , për të parandaluar aksidentet rrugore që vijnë si pasojë e shpejtësisë mbi normat e lejuara.

Si rezultat i kontrolleve prej orës 20:00 të mbrëmjes së djeshme e deri në orën 00:30 të mëngjesit të sotëm janë evidentuar 23 drejtues mjetesh që qarkullonin me shpejtësi nga 141km/h deri në 183 km/h, të cilëve iu pezullua leja e drejtimit nga 4 muaj deri në 18 muaj dhe u ndëshkuan me masë administrative nga 10.000 deri në 25.000 lekë të rinj secilit. Gjithashtu janë ndëshkuar 4 drejtues automjetesh me nga 40.000 mijë lekë të rinj për gara shpejtësie.

Kontrolle edhe në të gjitha rrugët e Tiranës me drager për të parandaluar ngjarjet rrugore që vijnë si pasojë e drejtimit të mjeteve nën efektin e al koolit. Si rezultat janë pezulluar 9 leje drejtimi për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit.. Janë arrestuar 2 drejtues mjetesh për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 3 për drejtim mjeti pa leje drejtimi. Mos fluturoni në dhe mos abuzoni me alkoolin në timon!  Policia Rrugore me dragera e radarë është në rrugë 24/7. Nuk është aksion, është punë e pandërprerë vetëm e vetëm për një qëllim, rritjen e parametrave të sigurisë së jetës në rrugë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close