fbpx
Lajme

Mediat dhe gazetarët e Kosovës reflektojnë dashamirësi dhe pozitivitet ndaj Vlorës

Nga Dritan Leli:

Mediat dhe gazetarët e Kosovës, kanë reflektuar e reflektojnë dashamirësi dhe pozitivitet ndaj Vlorës dhe resurseve turistike të qytetit tonë.

Historia jonë e përbashkët, na bën të ndihemi pranë njeri tjetrit e të ndajmë vlerat natyrore e shpirtërore, si pjesë e tërësisë së traditave të trevave shqiptare. Në foto: Gjatë takimeve me një grup gazetarësh nga Kosova, të cilët kaluan fundjavën në Vlorë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button