Lajme

“MËNGJES I SHENJTË nga kisha Shna Ndou”/ Rama publikon video nga vendi që bashkon besimtarët e të gjitha feve

Data 12 dhe 13 qershor shënon festën e Shna Ndout, ku si çdo vit besimtarë të shumtë i drejtohen Kishës së Laçit. Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video nga Kisha e Shna Ndout që bën bashkë besimtarët e të gjitha feve në vendin tonë.

“MËNGJES I SHENJTË  nga kisha Shna Ndou”, shprehet Rama krahas videos nga ky vend i paqtë. Ndryshe nga vitet e tjera, për shkak të pandemisë, besimtarët nuk kanë mundur të ndjekin të 13-të të martat e e kësaj feste të shenjtë, ritual i cili fillon që nga mesi i muajit mars dhe që përfundon në 12 dhe 13 qershor. Kisha e Shna Ndout në Laç prej vitesh është bërë vendi i bashkimit të besimtarëve të të gjithë besimeve nga të gjitha qytetet si shenjë e tolerancës dhe harmonisë fetare që ekziston në Shqipëri. Kjo kishë për të gjithë pelegrinët është burim besimi, shprese, dashurie dhe optimizmi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: