fbpx
BotaLajme

Merkel: Mos udhëtoni drejt zonave me rrezik, por vlerëson Italinë!

Angela Merkel këshilloi qytetarët që të mos udhëtonin jashtë vendit, në zonat me rrezik për koronavirusin gjatë pushimeve. Ndërkohë, ajo sugjeroi Italinë si një destinacion të mundshëm, sepse nuk është në rrezik. ”Itali po tregon kujdes të madh kundër Covid-19”, tha kancelarja. “Në Europë, ka shumë zona në rrezik”, shtoi ajo duke argumentuar se do të ishte e papërshtatshme të shkohej me pushime. “Mund të udhëtoni në Gjermani dhe mund të shkoni në zona jo të rrezikshme në Europë. Në Itali, për shembull, pasi veprohet me shumë kujdes”, theksoi Merkel

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button