Lajme

Merret në mbrojtje prokurori Ridvan Sukaj

Prokurori Ridvan Sukaj është marrë në mbrojtje, pas kërkesës së tij ku deklaroi se ndihej i k ërcënuar. Miratohet mbrojtja për prokurorin e dosjes së Çapjave.

Prokuroi Sukaj urdhëroi arrestimin e 53-vjeçarit Ardian Capja. Pas këtij momenti, prokurori i çështjes iu drejtua Këshillit të Lartë të Prokurorisë me një kërkesë për mbrojtje fizike, duke pretenduar se ndihet i kërcënuar për jetën e tij dhe të familjes, ndërsa është duke e shqyrtuar kërkesën e tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: