Lajme

Mesazhe urimi u dhanë edhe nga Kryebashkiaku Leli, Mamaj, dhe Dorian Xhelili!

Drejtori i Ujësjellës Kanalizime, Dorian Xhelili ishte i pranishëm sot në pritjen e shtruar nga Kisha Ortodokse me rastin e Krishtlindjeve. Mesazhe urimi u dhanë edhe nga Kryebashkiaku, Dritan Leli si dhe Prefekti i Qarkut, Flamur Mamaj.

Krishtlindja festohet nga të tërë dhe është ditë pushimi zyrtare, ku familjet bashkë mblidhen përreth një dreke festive, për të shkëmbyer dhurata.“Gëzuar të gjithë besimtarëve të Krishterë, e njëkohësisht për të gjithë shqiptarët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close