Lajme

Mesazhet plot pasion të 26-vjeçarit për të dashurën

“Falënderoj Zotin çdo ditë që të solli ty në jetën time! Të dua bukuroshe Unë të premtoj se do ta mbaj zemrën tënde me përkujdesje dhe ta ruaj atë me dashuri”, janë disa nga mesazhet që i ka shkruar të dashurës së tij 31-vjeçare na Gana, 26-vjeçari shqiptar Klinton Pira.

Ajo ishte zhvendosur në Shqipëri për të jetuar me shqiptarin teksa në faqen Facebook të këtij të fundit duken foto të tyre të përbashkëta dhe mesazhe dashurie.

31-vjeçari ndërroi jetë në vend, kurse ganezja me pasaportë franceze në spital. Ajo ndërkohë kishte hyrë sot në Shqipëri për të takuar Pirën në banesën e marrë me qira në Tiranë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: