Lajme

Mimoza Ahmeti dënohet për ndërtim pa leje, Rama: Prokuroria e Tiranës, “mbretëri xhuxhash”! Dosjet e abuzimeve me miliona $ flenë të patrazuara!

Kryeministri Edi Rama ka reaguar në Twitter për dënimin e poetes Mimoza Ahmeti për ndërtim të paligjshëm.

“Pas një këngëtari, ja edhe një poete që dënohet me zell nga pikërisht Prokuroria e Tiranës, ku dosjet e denoncimeve nga organet shtetërore për ndërtime të paligjshme për qëllim fitimi apo për evazion fiskal me miliona USD dhe për pastrim të miliona USD, flenë të patrazuara!

Patjetër që çdo ndërtim pa leje është i dënueshëm me ligj, po zelli milimetrik në dënimin e atyre që e shkelin ligjin në pronën e tyre të bën për të vjellë përballë mosveprimit sistematik të Prokurorisë së Tiranës ndaj atyre që për qëllime fitimi bëjnë shkelje kilometrike! Tamam “mbretëri xhuxhash” ai organ drejtësie me të dobëtit dhe dobësie me të fortët“, shkruan Rama në rrjetin social.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close