Lajme

Ministria e Arsimit shpall thirrjen për punonjës të shërbimit psiko-social në shkolla

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka shpallur thirrjen për punonjës të shërbimit psiko-social në shkolla. Përmes një postimi në rrjete sociale, Ministrja Kushi nënvizon se qëllimi është fuqizimi i këtij shërbimi dhe mbulimin më të plotë të nevojave në të gjithë territorin, përfshirë edhe zonat periferike dhe të largëta.

“Kjo procedurë këtë vit sjell edhe një risi, si përgjigje e kërkesave të vazhdueshme të vetë punonjësve psiko-social. Të gjithë ata që dëshirojnë të kryejnë lëvizje paralele brenda zyrës arsimore ku kanë tashmë emërimin e përhershëm, mund të dorëzojnë kërkesën me postë në DRAP-in përkatës brenda datës 4 gusht 2023.

Ndërsa për kandidatët që kërkojnë të punësohen për herë të parë, aplikimet janë të hapura deri në datën 9 gusht 2023 dhe dorëzimi i dokumentacionit bëhet përsëri me postë në DRAP. Shpalljet e vendeve vakante bëhen sipas zyrave arsimore, në varësi të përfundimit të procedurave të lëvizjes paralele. Detajet e mëtejshme janë publike në çdo DRAP, ku edhe mund të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm”, thekson Kushi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close