Lajme

Miratohet kompensimi financiar për ish të persekutuarit, ja 9 subjektet që përfitojnë

Miratohet kompensimi financiar për të ish-dënuarit politik.

Lajmi është bërë i ditur nga ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, i cili bëri me dije edhe subjektet përfituese.

“Miratohet masa e kompensimit financiar për të ish-dënuarit politik. Është vendimi i 30 që merr qeveria dhe kjo është pjesë e vizionit për të garantuar të drejta e tyre. Nga 9 subjekte përfituese, 7 janë ish të dënuar me burgime të gjata ose izolime në hetuesi ose në masë të mbyllur, ndërsa 2 subjekte përfituese janë me dënime kapitale ose pa gjyq”, tha Manja.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close