Lajme

Miratohet në Kuvend akti normativ për blerjen e 500 mijë vaksinave Pfizer

Kuvendi ka miratuar aktin normativ për blerjen e 500 mijë vaksinave, gjatë seancës plenare të mbajtur ditën e sotme.

Ajo cfarë vihet re është fakti se gjatë votimit deputetët e opozitës dhe të mazhorancës kanë votuar të gjithë pro aktit normativ.

Në total, kjo marrëveshje siguroi 126 vota pro nga deputetët e Kuvendit që ishin të pranishëm, ku përfshihen edhe votat e deputetëve të opozitës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close