Lajme

Mirditë, gazetari: Janë të përfshirë edhe tre persona të tjerë, video u gjet…

Gazetari Elton Qyno ka z buluar detaje tr onditëse nga rasti i p ërd hunimit nga 5 persona i një vajze 15 vjeçare në Mirditë., ngjarje që shokoi opinionin publik.

Në një lidhje me emisionin Open, Qyno u shpreh se përveç  5 personave që është faktuar se kanë a buzuar me vajzën, policia po h eton edhe tre të tjerë. Gazetari u shpreh se numrat e tyre janë gjetur në telefonin e vajzës.

T ronditës është fakti se vajza merrej nga shkolla dhe p ërd hunohej. Ideatori i këtij k rimi m onstruoz është Artan Kaçorri, i cili kishte edhe një v ideo I ntime të vajzës.

“Lidhja paraprake ka qenë me Artan Kaçorrin. Ky e ndiqte vazhdimisht vajzën, në shkollë dhe në shtëpi. Duket se ka patur një p ëlqim. Tundimi i vajzës erdhi  kur Artan Kaçorri i ka dhuruar një telefon dhe një kartë sim të mbushur.

Në 6 rastet që është dokumentuar a buzimi i vajzës, ajo është ndjekur nga shkolla në shtëpi. Në 4 raste është marrë nga shkolla dhe në 2 raste ka dalë vetë pa lejë nga shtëpia vonë mbasdite. Kemi të bëjmë me një vajzë që është 15 vjeçe dhe një institucion arsimor që ruhet nga policia dhe që ka dy punonjës social.

Rasti është skandaloz pasi dy nga përd hunuesit janë të martuar dhe kanë fëmijë. Me Artan Kaçorrin vajza ka shkuar 3 herë dhe 2 herë me Nik Lleshin. Situata ka qenë jashtë kontrollit. Vajza në r rëfimin  e saj ka thënë se s hantazhohej dhe s ulmohej. Kemi 5 të a rrestuar por po h etohen edhe 3 persona të tjerë, pasi ka tabulate telefonike. Janë dhe tre të tjerë që po verifikohen. Numrat e tyre janë gjetur në telefonin e vajzës. Video është gjetur në telefonin e Artan Kaçorrit pasi është a rrestuar nga policia”, tha Qyno.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: