Covid-19Lajme

Mjekët sugjerojnë Deviral kundër Covid

“Mund të trajtohet gjatë infektimit dhe pas tij” Lufta kundër Covid-19 kërkon aleatë të forte për ta mposhtur. Sipas mjekes Entela Shkodrani është shumë e rëndësishme që gjatë pandemisë të përdoren suplemente ushqimore që forcojnë sistemin imunitar, duke krijuar një mbrojtje natyrale të trupit kundër viruseve dhe bakterieve. Ndaj, ajo sugjeron Deviral, një antiviral të fuqishëm të sjellë në Shqipëri nga kompania Fortex.

“Përmban zink, vitaminë C, ekstrakte të bimëve të thata, si dhe probiotikët që janë elementë të nevojshme për të garantuar florën tonë të zorrës, që të mos ketë ndikime të ndryshme nga medikamente gjatë kohës së Covid”.

Nisur edhe nga eksperienca e saj, Doktoreshë Entela thote së Deviral mund të përdoret gjatë periudhës së infektimit, por edhe pasi të kalojmë Covid-in.

“Është suplement që përdoret si nga të rriturit, ashtu edhe nga fëmijët. Nuk ka asnjë efekt anësor. Nuk ka asnjë kundër indikacioni, përkundrazi ndihmon medikamentet e tjera në rritjen e imunitetit të organizmit. Është shumë i preferueshëm për infeksionet që janë në traktin respirator sikurse kjo virozë që po kalojmë tani”.

Mjekja sqaron se Deviral ndihmon në për tejkalimin e pasojave të Covid si reduktimin e lodhjes dhe dobësive, rënien e flokëve etj. Tv Klan

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: