Lajme

Mjeku fierak ndihmon 10 familje me ushqime me rastin e festës së Bajramit…

Mjeku fierak Roel Zoga, i cili njihet për aktivitetet e tij të bamirësisë, ka ndihmuar 10 familje në nevojë në qytetin e Fierit, ne Varibop, Hoxhare, Ndernenas, RrethLibofshe, Kolkondas etj.

I Shoqëruar me imamin Albert Kanani, i cili i ka treguar familjet të cilat janë nevojtare, mjeku përvec ushqimeve u ka dhënë dhe konsulta mjekësore banorëve të cilët përvec skamjes nuk i mungonin dhe problemet e shumta shëndetësore.

Ai është shprehur se do vazhdojë të ndihmojë familjet në nevojë, me aq sa të ketë mundësi, dhe në të ardhmen.Fieri

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: