Lajme

Morën peng 34-vjeçarin, lihen në qeli tre tëndaluarit , mes tyre dhe një grua

Gjykata e Gjirokastrës ka lënë në burg pengmarrësit e 34-vjeçarit Julian Gjonçaj, ndërkohë që ka lënë të lirë me arrest shtëpie një 14-vjeçar që rezulton të jetë djali i Denisa Karagjozit e arrestuar dy ditë me parë si bashkëpunëtore në pengmarrje.

Seanca gjyqësore është drejtuar nga gjykatësja Blerta Çibuku me prokuror Julijan Çafka. Në fillim ky i fundit ka paraqitur provat për të tre të akuzuarit si pengmarrës Myrteza Domi, Denisa Karagjozi dhe Enea Taho të cilët ishin denoncuar nga 34-vjeçari në polici.

Pas 40 minutash paraqitje të argumenteve nga ana e prokurorit, avokatët e të tre të pandehurve, kërkuan masë të lehtë për të tre klientët e tyre e sidomos për Denisa Karagjozin e cila është nënë. Mirëpo veprimet e kryera nga të tre të p andehurit, kanë qenë të faktuara dhe me prova të pakundërshtueshme çka detyroi gjykatësen Çibuku të japë vendimin “Arrest në b urg” pa afat.

Myrteza Domi, Denisa Karagjozi dhe Enea Taho u arrestuan tre dite me parë gjatë operacionit “Kalaja” pasi morën peng për disa orë dhe e mbajtën nën kërcënimin e armës 34-vjeçarin Gjonçaj në shtëpinë e 35-vjeçares së ar restuar.

Gjonçaj, njihej si përdorues dhe shpërndarës d roge dhe autorët e pengmarrjes ishin pikërisht shokë të tij, të gjithë banorë të së njëjtës lagje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: