Lajme

Ndalesa e rradhës e deputetit Vullnet Sinaj ka qenë fshati Mazhar i Sevasterit

Ndalesa e rradhes e deputetit dhe kandidatit per deputet te partise socialiste Vullnet Sinaj ka qene fshati Mazhar i Sevasterit. Nje takim i menduar si nje bashkebisedim te ngrohte me banoret e Mazharit, me qellimin per te degjuar dhe diskutuar problemet, por edhe investimet e realizuara gjate ketyre viteve nga partia socialiste ne zone, investime, te cilat prekin drejtpersdrejti vete banoret. Partia socialiste ka ditur qe gjate ketij mandati ,por edhe ne tete vite qeverisja te jete prane banoreve, ne zgjidhjen dhe problematikat e tyre,por me synimin,qe ne mandatin e trete,te vijoje ne vazhden e investimeve te rendesishme, nga te cilat padyshim do te preket edhe fshati Mazhar.

Rilindja urbane ka dhene frytet e veta nen drejtimin e partise socialiste,investime te cilat kane prekur Vloren, por edhe gjithe shqiperine,ndersa ne mandatin e trete, objektivi mbetet rilindja rurale, me investime te prekshme, investime te rendesishme per te gjitha zonat rurale, aty ku padyshim dhe fshati Mazhar i Sevasterit, si e gjithe zona e lumit te Vlores do te perthithe investime te tjera te rendesishme qe do ti japin nje hov te rendesishem zhvillimit te zones. Deputeti Vullnet Sinaj ka marre mbeshtetjen maksimale nga banoret e fshatit Mazhar, per vete faktin se gjate kater viteve te mandatit te tij, ka qene prezent, prane cdo problematike dhe shqetesimi qe kane patur banoret.

Deputeti ne kater vite nuk ka qendruar ne asnje moment jashte shqetesimeve qe kane patur banoret, me telefonin e hapur dhe pergjigjur ne cdo moment problemeve te banoreve dhe duke mbajtur nje nga premtimet kryesore qe ne fushaten e vitit 2017 ishte shqetesimi kryesor i vete banoreve. Fshati Mazhar ka gjetur nje mbeshtetje maskimale tek deputeti Vullnet Sinaj, kjo edhe me ngritjen e zyres juridike te ngritur nga vete deputeti, qe ju ardhur ne ndihme falas zgjidhjes se problemeve te vete banoreve te fshatit Mazhar.

Ka ende per te bere dhe realizuar, por dicka e tille mund te arrihet vetem nga partia socialiste dhe Edi Rama, ndaj edhe banoret kane shprehur mbeshtetjen maskimale se ne date 25 prill, vota e tyre do te jete per partine socialiste dhe nje mbeshtetje per deputetin Vullnet Sinaj. Rruga e lumit te Vlores, subvencionet ne bujqesi apo edhe disa nga problematikat emergjente jane disa nga premtimet tashme te realizuara nga partia socialiste ne mandatin qeverises, investime te bera realitet per banoret ndaj edhe per keta te fundit, duke pare fjalen e mbajtur nga partia socialiste rritet besimi se vetem me partine socialiste investimet do te vijojne edhe ne mandatin e trete qeverises. Per te vijuar me investime konkrete, duhet qe puna e nisur te mos lihet ne mes, ndaj vota do te jete masive per partine socialiste ne date 25 prill. Takimi i ngrohte me banoret e fshatit Mazhar ka vijuar me diskutime dhe rrahje mendimesh rreth situates dhe vazhdimesise se qeverisjes se Edi Rames, qe ne date 25 prill do te marre nje vote mirenjohjeje nga banoret e zones.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close