Lajme

Ndalohen dy shqiptarë në Greqi, sekuestrohen 1 400 rrënje…

Policia greke ka ar restuar dy shqiptarë në zonën e Kilkisës në veri të Selanikut në Greqi duke s ekuestruar edhe një sasi të madhe r rënjësh k anabisi si edhe a rmë.

Mediat greke bëjnë me dije se fillimisht policia ka shkuar për kontroll në një zonë ku kishte informacione se kultivohej k anabis sa tiva.

Gjatë kontrolleve policia ka s ekuestruar rreth 1 400 rrënjë k anabis s ativa 1 metër të gjata secila; një a utomatik si edhe një p istoletë.

Mësohet se shqiptarët i kishin fshehur shumë mirë a rmët duke bërë që policia të mund t’i gjente vetëm duke përdorur qentë e specializuar për kërkim-zbulim a rmatimesh. Policia gjeti gjithashtu edhe 287 f ishekë të k alibrave të ndryshëm, si edhe një numër të madh pasaportash dhe aparatesh celulare.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close