Lajme

Ndodhi mre kulli “natën e ter.meteve” në Tiranë

Shumë persona mund ta cilësojnë si natë tm.erri atë që kanë kaluar. Kush ka qenë vetëm, me fëmijë të vegjël apo me persona të moshuar në banesë, pa diskutim që nuk ka bërë aspak një gjumë të qetë, për shkak të fr.ikës nga lëkundjet.

Mirëpo, në këtë natë të fr.ikshme kanë ndodhur edhe gjëra shumë të bukura, e këtë ka mundur ta dëshmojë mjekja Anika Dokle. Teksa bota mund të shkojë drejt fundit për shkak të d.ëmeve natyrore, njerëzimi vijon të ripërtëritet. Kështu, siç shkruan mjekja në një postim të publikuar në Facebook, vetëm gjatë natës që lamë pas kanë ardhur në jetë 15 bebusha.

Ajo tregon:

Punë dhe mision.

Pritëm 15 bebusha si drita e yllit gjatë një dite ku përmasa njerëzore u ngrit në një nivel tjetër.
I gjithë personeli mjekësor dhe infermieristik në këmbë në mbrojte të jetës, pa lëvizur asnjë minutë nga gratë, nënat dhe bebet.

Krenari dhe mirënjohje!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close