Lajme

Ndryshime në qeveri, kush është zv.ministrja e re e emëruar nga Rama

Kryeministri Edi Rama ka bërë sërish ndryshime në qeveri. Me vendim të Këshillit të Ministrave,  Almira Xhembulla është emëruar zëvendësministre e Turizmit dhe Mjedisit.

Xhembulla ka qenë më herët deputete e PS e Dibrës.

Vendimi:   VENDIM PËR EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI: Znj. Almira Xhembulla emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë. K R Y E M I N I S T R I EDI RAMA

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: