Lajme

“Ndryshime të rëndësishme së shpejti’, çfarë paralajmëron ministri i Brendshëm

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj paralajmëron ndryshime të rëndësishme në menaxhimin e kufirit me Kosovën.

Lleshaj shkruan në Twitter se kontrollet e dyfishta do të hiqen, por shton se do të ketë dhe hapa të tjerë për të vendosur standarde plotësisht europiane në kufirin Shqipëri-Kosovë.

STATUSI I LLESHAJ: 
Ndryshime të rëndësishme në menaxhimin e kufirit me Kosovën. Kontrollet e dyfishta hiqen. Policitë e të dy vendeve do të kryejnë së bashku kontrollet sipas parimit një ndalesë një kontroll.

Qeveria miratoi dje vendimin për këtë ndryshim të rëndësishëm, që lehtëson ndjeshëm lëvizjen e lirë ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës.

Por lehtësimi i lëvizjes së lirë nuk mbaron me kaq. Së shpejti ndërmerren hapa shumë më të rëndësishëm, për të vendosur standarde plotësisht europiane në kufirin Shqipëri-Kosovë. 🇦🇱🇪🇺🇽🇰

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close