Lajme

Në fillim të vitit të ardhshem i gjithë territori i pyllit të Sodës do të jetë i pastër

Ne diten kombetare te aksionit “Te pastrojme Shqiperine ne nje dite”,prefekti i qarkut te Vlores Flamur Mamaj ka konfirmuar situaten ne zonen e pyllit te Sodes ne Vlore,nje nga zonat me problmetike sa i perket depozitimit te mbetjeve dhe demtimit te kesaj zone.

Dhe ne fakt aksioni per pastrimin e Shqiperise ne nje dite,eshte ndalur sot ne Vlore,pikerisht ne zonen e pyllit te Sodes,aty ku prej vitesh problematika nuk ka marr ende nje zgjidhje si sa i perket mbetjeve ,por edhe demtimit te pyllit.

Cilesuar mushkria e qytetit te Vlores,situata ne kete zone po shkon drejt demtimit te plote,por edhe mbetet nje vend i depozitimit te mbetjeve te shumellojta. Dhe pikerisht ne diten e aksionit te pastrojme Shqiperine ne nje dite ,institucionet ne Vlore jane ndalur pikerisht ne pyllin e Sodes,ndersa synohet qe me fillimin e vitit te ardhshem kjo zone te kthehet ne nje ambjent sa me paster.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close