Lajme

Ne jemi forcë e madhe, ndaj na llogarisni dhe ne!  Voto ” Nisma Thurje”, VOTO AZEM HALITI !

Kauza jonë,vota juaj! Vota juaj ,përkushtimi im! Zëri im në parlament,fuqia juaj! Mendoheni votën ,dhe jepeni në drejtimin e duhur! Për herë të parë në historinë parlamentare shqiptare,komuniteti ynë kërkon të drejtën e tij,të konventës kombëtare,të dëgjohet zëri i tij për të drejtat e mohuara deri më sot.

Të gjithë bashkë, të bashkuar të japim verdiktin tonë, si kurrë ndonjëhere, për ti thënë arenës kombëtare të politikës që ” Jemi dhe ne!” Vëllezër, motra, tregoni qytetarinë në 25 prill, le ti tregojmë Botës, që ne jemi forcë e madhe, ndaj na llogarisni dhe ne!  Voto ” Nisma Thurje”, VOTO AZEM HALITI !

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: