fbpx
Lajme

Në qe.li për v.ra.sjen e katërfishtë në Tiranë, Kostandin Xhuvanit i shtohen edhe 4 vite b.urg

Konstandin Xhuvani u dënua me 35 b.urg në vitin 2015-të për vr.asjen e katërfishtë që kreu në Tiranë në nëntor të 2014-ës. Tashmë i janë shtuar edhe katër vite të tjera b.urg, duke e çuar në 39 vite b.urg dënimin që ka për të shlyer. Gjykata e Gjirokastrës ka dë.nuar me 4 vite burgim Xhuvanin për ak.uzën e “Mbajtjes pa leje të armëve”.

Gjithashtu togat e zeza të qytetit të gurtë kanë dë.nuar me 1.5 vite b.urg Kujtim Budanin, ish-infermierin e Spitalit Psikiatrik në Elbasan, i ak.uzuar për “Falsifikim dokumentesh”.

Në fakt ishte v.rasja e katërfishtë për të cilën Xhuvani është dë.nuar me 35 vjet b.urg që riktheu në skenë historinë e kanosjes në Gjirokastër në prill 2014. Kjo dosje penale është hapur dhe mbyllur disa herë nga prokuroria, por këtë herë pas disa verifikimeve të imtësishme, prokuroria ka arritur të zbulojë të gjithë kronologjinë e këtij k.ri.mi të ndodhur në Gjirokastër. Kryerja e ekspertizës balistike të a.rm.ës që përdori Xhuvani në ma.sak.rën e katërfishtë në Tiranë me tre gëzhojat e se.kuestruara në ngjarjen e Gjirokastrës rezultoi se ishte e njëjtë me a.r.mën që u përdor në ngjarjen e 25 prillit të po atij viti në Gjirokastër./tch

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button