Lajme

“Nëse hapet PD mund të vijë në pushtet për 2-3 vite”, Harxhi: Rama mundet edhe para 2025

Në “Tempora”  në RTV Ora, kandidatja për kreun e PD-së, Edit Harxhi u shpreh se nëse hapet dhe bashkohet PD-ja mund të vijë në pushtet për 2-3 vite. Ajo shtoi se Edi Rama nuk është i pathyeshëm, por mund të thyhet me votë dhe me mjete demokratike të forta dhe konkrete.

Harxhi: Nëse hapet dhe bashkohet PD-ja mund të vijë në pushtet për 2-3 vite.

Edi Rama nuk është i pathyeshëm, por mund të thyhet me votë dhe me mjete demokratike të forta dhe konkrete. Kjo është një rrugë për të vërtetuar se PD-ja krijon frymë.

Rama sfidohet edhe para vitit 2025. Kjo gjë mund të bëhet ashtu sikurse kanë ndodhur edhe në qeveritë e Ballkanit kur një qeveri nuk e ka mbaruar një mandat të plotë në pushtet. Kjo është gjëja më normale që ndodh në disa vende me ndërrim qeverish.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: